РТ ТВ

Први канал се почео емитовати у децембру 2005. године. Данас се РТ телевизијска мрежа састоји од три глобална канала који се емитују на енглескомшпанском и арапском језику. РТ Америка се емитује из РТ студија у Вашингтону, а такође ту је и документарни канал РТ документарни. РТ данас прати преко 400 милиона људи или 20% корисника услуга кабловских телевизија.
Више на: http://rt.com и http://youtube.com/rt

РТД

РTД је документарни канал о Русији на енглеском језику. Екипа РТД-а путује широм Русије и доноси вам путем малих екрана најлепше пределе, древну традицију и историјске тајне.
Више на: http://rtd.rt.com

РУСИЈА24

РУСИЈА24 се може сматрати као главни информативни канал у Русији. Програм је уживо, укључујући све актуелне теме, као што су политичке, друштвене културне и спортске.
Више на: http://www.vesti.ru/

ВОСТОК

Восток је први информативни портал са вестима из руских медија на руском језику. Обрађује све тренутно актуелне геополитичке и економске теме. Поред наведних може се наћи мноштво интересантних текстова о култури историји и још доста тога.
Више на: http://vostok.rs/

РТР ПЛАНЕТА

Руска радио телевизијска компанија (РТР) која се емитује на 4 федерална канала у Русији (Русија, Култура, СПОРТ, 24 - Руске вести), 5 радио станица и преко 80 регионалних телевизија и радио станица је водећи руски канал.
Више на: http://www.rtr-planeta.com

НИС ГАЗПРОМ НЕФТ

НИС је једна од највећих вертикално интегрисаних енергетских компанија у југоисточној Европи. Основне делатности су истраживање, производња и прерада нафте и гаса, као и промет широког асортимана нафтних деривата.
Више на: http://www.nis.rs